Články
Top

Diplomy

Diplomy jsou krásné upomínkové předměty, které u leckterého dítka dovedou podnítit k přirozené soutěživosti a hravosti. Načež se nejedno z nich náramně těší na další soutěžní klání. Proto tento druh trofejí je tou správnou odměnou i zároveň velkou motivací nejenom k obhájení prvenství.

Toto ocenění existuje ve dvou základních provedeních a to v papírové či kovové formě. První varianta stojí zhruba 11 Kč. Jde o diplom z kvalitního barevného papíru, který má běžně formát A4. V nabídce najdete množství různých vzorů. Nejčastěji lze setkat s hasičskými, sportovními, olympijskými, dětskými a univerzálními motivy. Nechybí tu ani designové diplomy s unikátními obrázky pohárů, aut nebo zvířat. Právě papírové diplomy se dodávají buďto nevyplněné anebo se speciálním potiskem dle vašich požadavků. Druhá varianta se týká kovových diplomů, které jsou propracovanější a cenově dražší. Mohou mít i dřevěnou desku a praktický stojánek z plastu.
 
Diplom DP4   Diplom DP5   Diplom DP6
Papírové diplomy Diplom DP4
 
Papírové diplomy Diplom DP5
 
Papírové diplomy Diplom DP6


Vedle diplomů se na soutěžích, sportovních a společenských akcích předávají také sportovní trofeje, medaile nebo poháry. Například sportovní trofeje vynikají nejenom špičkovou kvalitou zpracování a osobitou elegancí. Jejichž cena se pohybuje od 107 do 1600 Kč.

A co medaile?

Zato medaile se vyrábí v několika variantách, přičemž nejvíce populární jsou modely o průměru 4, 5 a 6 cm, které jsou opatřeny vhodnou stužkou a emblémem. Ty vás vyjdou zhruba na 35 až 65 Kč. Ovšem v nabídce naleznete také zlaté, stříbrné a bronzové medaile s průměrem 7 cm, které stojí přes 100 korun. Takové ocenění může mít i překrásnou patinu či zdobný reliéf. Trofeje v podobě medailí mají kulatý, oválný, obdélníkový nebo kosočtvercový tvar.
 
V neposlední řadě sáhnout můžete po luxusních pohárech na mramorovém či dřevěném podstavci. Tento druh trofeje si pořídíte jednotlivě nebo v sadě. Jeden pohár stojí cca 600 Kč. Poháry v sadě je možné koupit za výhodnější cenu.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.