Články
Top

Kdo získá pohár v hokejové extralize?


Hokejová sezóna je již téměř u konce a s tím se blíží i noví držitelé čestného titulu – komu trofej letos předáme, se dozvíme již během tohoto týdne.

Poslední semifinálový zápas skončil v pondělí, kdy se na domácím stadionu Sparty v Praze utkaly kluby HC Sparta a HC Kometa Brno. Zpočátku vedla nekompromisně Sparta a zdálo se, že vítězství se stane dostupnější pro ni. Nicméně v 7. minutě Kometa zabojovala a skóre obrátila. Sparta reagovala ještě v 11. minutě, vidina trofeje se ale nadobro rozplynula po sérii útoků Komety. Během patnácti minut se skóre otočilo na 3:5 pro Kometu, ve 43. minutě se Sparta ještě slabě snažila dotáhnout a ohrozit vítězství pro Kometu.

Po včerejším fiasku Sparty v semifinále postupuje do finále hokejové extraligy brněnský klub Kometa. Získat Masarykův pohár pro letošní rok je tak pro ni o krůček blíž. Kdo tedy získá vrcholnou trofej českého hokeje?

Ve finále se utká brněnský klub se svým zlínským rivalem. Finále play off se uskuteční už 17.4. a brzy se dozvíme, komu pohár udělit.

                                            

Kdo dostal pohár pro vítěze?

18.4.2014 Finále je za námi a s ním jasný výsledek hokejového play off. Ve včerejším utkání ve Zlíně rozdrtil tým Zlína nekompromisně tým brněnské Komety. Již v první třetině dostala Kometa dva góly, a to sice v 7. a 15. minutě. Hostům se až do konce zápasu nepodařilo vstřelit žádný gól a Zlín tak ještě potvrdil svoje vítězství v 37. minutě a stal se letošním vítězem Masarykova poháru.


Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.