Články
Top

Proč roste oblíbenost golfu?

Golf je odpočinek, zábava a pro někoho celý život

Golf je velmi oblíbenou hrou moderní doby. Ať už začínáte, jste pokročilý hráč, a nebo hráč velmi zběhlí, každý dostane rád za svůj úspěch ocenění. Pravidla jsou pro všechny stejná, každý má stejné možnosti. Aby nedošlo k nedorozumění, měl by každý hráč nosit na hřišti v bagu, kapesní vydání pravidel a to zejména při turnajích. Žádný hráč, nesmí používat více holí, jinak je vítězné ocenění ztraceno.

A nejen správné dodržování pravidel Vás posune blíže k výhře, ale také zvládnutí všech překážek, jako jsou bunkery a vodní překážky. Vodní překážka je pro přesnost označována žlutými nebo červenými kolíky. Někde je barva nastříkaná přímo na trávníku, aby bylo přesnější zjištění, jestli je míček stále ve hře, nebo jestli je už ve vodě. Hranici hřiště lemují bílé kolíky. Pokud odpálíte míček do autu, máte jedinou možnost hrát novou ránu ze stejného místa, samozřejmě s pří počtem jedné trestné rány. Pokud se míček ocitne v písečném bunkeru, nesmíte si okolí nijak upravovat a nesmíte založit hůl za míček.

Také se Vám může stát, že míček ztratíte. Pokud jej nenajdete do pěti minut, smíte si vzít míček náhradní. Kdyby jste kdykoli během hry na první míček narazili, jste povinni odehrát hru s ním a náhradní míček oddělat ze hry.

Pravidla hry jistě brzy pochopíte, není na nich nic složitého a s trochou štěstí a také talentu, můžete ze hry odcházet jako vítěz a na upomínku si odnesete ocenění v podobě například poháru, medaile, plakety, trofeje, nebo třeba diplomu. Takové ocenění Vás bude hrát u srdce a bude všem říkat, jakých jste dosáhl úspěchů. I Vám po letech připomene Ty krásné chvíle, kdy jste odcházel, jako naprostý vítěz.

 

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.