Články
Top

Tipy na exkluzivní sportovní akce v roce 2016

Letošní rok sebou přináší velkou spoustu sportovních akcí, na které netrpělivě a s nadšením čekají snad všichni sportovní fanoušci.

Potěšit můžeme nejednoho cyklistu,který si může momentálně zajet podívat do Itálie a to na etapu probíhajících cyklistických závodů zvanou Giro d’Italia. Naskytne se Vám jedinečná podívaná, která stojí zato vidět. V červenci se koná prestižní Tour de France. Naplánovaná je i MS v silniční cyklistice. Nemusíte, však jezdit daleko i u nás probíhá mnoho zajímavých cyklistických závodů. Namátkou jmenujme závod horských kol ABB MTB CUP 2016, MS horských kol Nové Město na Moravě, Český pohár MTB 2016 – DHI, Tour de Malá Skála – Extraliga Masters 2016, Bobovka Cup 2016, Svojkovský pohár Haven MTB XC atd.

 

Příznivci fotbalu mohou navštívit v květnu finále fotbalové Ligy mistrů v Miláně a finále fotbalové Evropské ligy ve Švýcarsku. Těšit se také mohou na FOTBALOVÉ EURO ve Francii, Česko – Norsko, Německo – Česko, Česko – Severní Irsko, Česko – Ázerbájdžán atd.

 

K přepestré škále exkluzivních sportovních akcí patří atletický mítink - Zlatá tretra v Ostravě, Grand Prix České republiky, golfový turnaj Czech Masters, brněnský závod MS silničních motocyklů. Diváci se mohou těšit na neopakovatelnou podívanou a příjemnou sportovní atmosféru. Ta je všudy přítomná nejenom na Velké ceně Itálie, závodu MS formule 1 tzv. Velké ceně Brazílie a tenisovém turnaji mistrů v Londýně, ale i na řadě dalších exkluzivních sportovních akcí. Vyzdvihnout musíme Diamantovou ligu v Římě, Birminghamu, Paříži, Monaku, Lausanne a New Yorku. Skvělý zážitek zažijí diváci také na ME v rychlostní kanoistice, ME ve stolním tenisu v Budapešti, závodu MS silničních motocyklů zvaném Velká cena Austrálie, závodu MS formule 1 Mexico City, Velké ceně Malajsie, závěrečný australský závod MS v rallye, ME v házené žen a podobných akcích s bohatým programem.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.