Články
Top

Program firemních teambuilingu a jejich ocenění

Pořadatelé programu firemních teambuilingu organizují pro společnosti nejrůznější akce. Dle přání zákazníka jsou schopni realizovat jak odpočinkové formy teambuilingu, tak i velkolepé adrenalinové projekty. Běžně tyto specializované firmy navrhují a též i samy realizují programy na jedno odpoledne, tuzemské víkendy či týdenní zahraniční akce. Ty se mohou konat i třeba na druhém konci světa.

Společnost zabývajícím firemními akcemi a teambuildingem poskytuje svým zákazníkům prvotřídní služby. V jejich kompletní nabídce mohou být zahrnuty nejen outdoor programy, ale i indoor akce, expedice, zábavné a motivační programy. Objevit se tu mohou i kurzy vaření, keramické workshopy, motorové aktivity, sportovní dny, vodní aktivity, maximálně akční programy a večírky. Z těchto míst si všichni účastnící odnáší spoustu neopakovatelných zážitků, tak i nějakou upomínkovou drobnost. Jde především o poháry, diplomy, medaile anebo jiné trofeje.

Poháry jsou krásné předměty, jež se dají sehnat v řadě originálních provedení. Disponují jedinečně opracovaným podstavcem. Ten má kruhový nebo kvádrový rozměr. Obvykle se tato část poháru vyrábí z kvalitního plastu, dřeva nebo mramoru. Ta vyniká opravdu zajímavou texturou. K dispozici je ve světlejších i tmavších odstínech, eventuálně má i žíhaný vzor. Přední strana poháru je doplněna vkusným štítkem, na kterém se za pomocí gravírovací technologie vytvoří popisek s názvem akce, rok a místo konání. Je zde také patrná neobvykle řešená nožka s emblémem. Vedle toho některé kusy dominují i překrásně vyřezávanými úchyty, jiné jsou opatřeny i apartní poklicí. Sportovní poháry jsou k mání ve zlaté, stříbrné a bronzové barvičce. Exkluzivní je i zlatostříbrný dekor. Krom klasických sportovních pohárů je možné sáhnout po patrových či putovních pohárech. Populární jsou i skleněné trofeje a plakety.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.