Články
Top

Kde se používají putovní poháry

Putovní poháry jsou ve své podstatě grandiózní upomínkové předměty, které nesmí chybět na žádné fotbalové, hokejové a golfové soutěži, šachovém turnaji či na jiných společenských událostech. Toto ocenění poslouží v hojné míře jak při místních pořádaných akcích, tak i při regionálních, celostátních či nadnárodních úrovních. Své nezastupitelné místo mají i při zámořských závodech. Tu a tam se objevit mohou i na tancovačkách. Pořadatelé jej také věnují záchranářům nebo hasičům. Dostane jej do rukou starosta, hejtman či různí představitelé. Brousit si na něm mohou i školy, univerzity, samotná města a neziskové organizace. Záleží jenom na tom, o jaký putovní pohár jde.

Putovní pohár PT0007
Putovní poháry jsou k dispozici v omezených edicích, nicméně i tato nabídka produktů může některým zákazníkům vyrazit dech. Člověk má možnost si jednotlivý model vybrat z internetového katalogu nebo si jej nechat vyrobit přesně na míru dle svých požadavků. Veškeré poháry vynikají maximální precizností, kvalitním zpracováním, neotřelým designem, originalitou, jedinečnými křivkami a jistou špetkou noblesnosti. Na trhu existují putovní poháry z kovu.

Putovní pohár PT0009

Takový model poháru ve stylové verzi stojí nemalé peníze. V nabídce této kategorie pohárů se dá sehnat nejlevnější model cca za 2 tisíce korun. Za dražší model může pořadatelské organizace zaplatit přes osm tisíc korun. Krom jednotlivých putovních pohárů si lze pořídit exkluzivní limitované řady. Jejich cena činí něco mezi pěti až jedenácti tisíci korunami. Mezi nejprodávanější putovní poháry se tradičně řadí modely ve stříbře nebo zlatě. Na druhém místě vedou stříbrně-oranžové či stříbrně-zlaté odstíny. Samozřejmostí jsou i modely s nádherným výraznějším dekorem.

Putovní pohár PT0008

Kovové putovní poháry se pyšní praktickým podstavcem. Tato elegantní komponenta se zhotovuje buďto z exkluzivnějšího kusu mramoru, stylového dřeva anebo z plastu. Podstavec má většinou hnědou nebo černou barvu a je vícepatrový. Na této části poháru je pevně uchycen samotný pohár.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.