Články
Top

Soutěžte o poháry


Nudíte se? Rádi by, jste podnikli něco zábavného, něco co vás bude těšit? Nechte se inspirovat námi. Už nás s přáteli nebavilo věčné vysedávání u televize, proto jsme se rozhodli zapojit se do aktivit, které mohou být dostupné všem. V místním restauračním zařízení, jsme z počátku pořádali karetní turnaje. Tahle zábava nám vydržela velmi dlouho a hrát jí mohl každý. Za každou výhru se rozdali poháry a tak jsme pokračovali dále. Někdo měl nápad, že by jsme mohli uspořádat celou řadu soutěží a úkolů. Každý by, si vybral v čem zrovna vyniká, aby šance vyhrát poháry byli o něco vyšší.

Soutěžit se dalo v kulečníkovém turnaji, také jsme pořádali turnaje šipkové, u některých stolů se hráli kostky, u druhého společenské hry a podobně. V každé disciplíně, čekal na výherce pohár. Poháry si soutěžící mohli prohlédnout ve vitríně u hlavního vchodu.


Turnaje o poháry pod širým nebem

V letních měsících se u nás pořádá soutěž v kotlíkovém guláši. Tahle událost se u nás koná už osmým rokem a je stále více populární. Soutěžící dokáží každý rok překvapit novým receptem i kreativností. Ocenění, které představují pohary, je pro nás velmi důležité. Symbolizují snahu, píli a motivují nás k vyšším výkonům. Ten kdo si poháry zaslouží, musí být v tom co dělá opravdu dobrý, protože konkurence je veliká. Poháry nám připomínají, že soutěživosti a legrace, není nikdy dost.


Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.