Články
Top

Jak se donutit sportovat?

Nejtěžším krokem je donutit se začít sportovat. To zná asi téměř každá žena, protože bohužel jednoho dne přijde ten okamžik, kdy je potřeba začít se sebou něco dělat. Ale jak učinit ten první krok?

Nejúčinnější je najít tu správnou motivaci. Blíží se léto a chcete vypadat dobře do plavek? Potřebujete se dostat do starších společenských šatů? Koupila jste si minulou sezónu nový kousek do šatníku a teď jej už neoblečete? Nebo chcete vypadat skvěle jako nějaká slavná modelka, herečka či zpěvačka? Motivací je mnoho, tak najdete tu správnou, a hurá do toho!

Motivace, motivace, motivace..

Pokud motivaci máte, ale stále se nemůžete rozhoupat, zkuste do hubnutí zatáhnout i kamarádku. Ve dvou se to přece lépe táhne. Začněte spolu chodit plavat, jezdit na kole nebo na in-linech, běhat, přihlaste se do fitcentra, nebo například na zumbu. Existuje tolik sportů, které můžete dělat společně, a můžete se při nich navzájem podporovat.

Závazek pomůže

Účinným trikem může být zakoupení předplatného – ať už do fitcentra, plavání, nebo na jiné cvičení. Když už vás nedonutí ani správná motivace, ani vaše dobrá kamarádka, investované peníze by vás k pravidelnému cvičení přesvědčit mohly. Když si zakoupíte pernamentku na delší časový interval – na měsíc, čtvrtrok, půlrok nebo i na rok – budete mít výčitky sedět doma na gauči a raději si do toho fitcentra zajdete.

Posledním trikem je najít si správnou hudbu, kterou budete pokaždé při sportování poslouchat. Když si vyberete dostatečně energickou hudbu, bude se vám cvičit samo.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.