Články
Top

Obliba sportovního rybaření roste

Rybaření je pro nespočet lidí nejen vítaným odreagováním, ale i životní zálibou. Tato aktivita láká především muže, ovšem není pravidlem, že by se prutu mohli chopit jen oni a pro ženy by byl tento druh zábavy zakázán. Naopak – i stále více žen podléhá kouzlu klidu, který zažijí během hledění do klidné hladiny s prutem v ruce čekajíce na svůj úlovek.

Sportovní rybaření spojuje příjemné s užitečným

Rybaření dokáže uklidnit, pobavit a najít nové přátele. Není se proto čemu divit, že stále více nadšených rybářů zkouší spojit příjemné s užitečným a vnést do tohoto sportu trochu vzrušení a soutěživosti. Obliba sportovního rybaření každým rokem roste, neboť se pokaždé najdou noví nadšenci, jež chtějí porovnat své úlovky.

Jak probíhá sportovní rybaření?

Sportovnímu rybolovu se můžete věnovat pouze s platnou povolenkou, kterou vám vydá příslušný sportovní revír. Probíhá způsobem známým jako „chyť a pusť“ což znamená, že soutěžící své úlovky zváží, změří a pustí opět na svobodu. Sportovní rybolov probíhá nonstop a během celého závodu musí být rybáři přítomni u svých prutů.

Sportovní rybolov jen pro zábavu

Věnujete se rekreačnímu rybolovu, ale chtěli byste zkusit něco nového? Pak je pro vás sportovní rybaření trefou do černého. Nejenže tam můžete ukázat své nabité zkušenosti, ale zároveň si i zdravě zasoutěžit s ostatními lovci, kteří stejně jako vy této aktivitě podlehli. Sportovní rybaření je o největším a nejtěžším úlovku a ačkoli zde panuje jistá soutěživost, jedná se především o zábavu. Chycené ryby jsou pouštěny na svobodu.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.